Bag den lukkede dør

Nyhed billede
5. årgang har i Håndværk & Design arbejdet med et projekt, som de kalder "Bag Den Lukkede Dør". Eleverne havde været rundt og se på byens døre, og det vakte elevernes nysgerrighed med hensyn til, hvad der gemte sig bag alle disse døre.

Ulla Sørensen den 28-01-2016

Vejarbejde i Bredgade - berører også skolen.

Fra mandag den 1. februar til og med onsdag den 23. marts, vil Bredgade være spærret for gennemkørsel fra lyskryds til Trangetvej.

Trafikken vil i denne periode ledes via Trangetvej/Nygade/Vrejlev Klostervej.

Dette gælder også buskørslen, så stoppestedet på Bredgade (ved kirke og plejehjem) for busrute 78 flyttes midlertidig til skolen (se kort).

Vær opmærksom på ny skiltning på Vrejlev Klostervej og ved skolen - så trafikken kommer til at glide nemmere.

Det er nu, du skal indskrive dit barn, hvis det skal starte i børnehaveklasse til august 2016.

smiley Vrejlev Klostervej 8, 9830 Tårs
smiley 72 33 39 60
smiley 72 33 39 70 (Modul 1 & FO)
smiley taarsskole@hjoerring.dk