Allersidste skoledag på Vrejlev-Hæstrup Skole

Historisk foto fra den allerførste skolefest i 1968 - året efter Vrejlev-Hæstrup Skole blev indviet. Historisk foto fra den allerførste skolefest i 1968 - året efter Vrejlev-Hæstrup Skole blev indviet.
Fredag d. 26/6 2015 var den den allersidste skoledag for elever og lærere på Vrejlev-Hæstrup Skole, der har været Vrejlev-Hæstrup områdets folkeskole i 48 gode år. Mange tusinde dygtige elever er gennem årene blevet udklækket fra skolen i Poulstrup, og de klarer sig rigtig godt i livet, med ballasten fra Vrejlev-Hæstrup Skole.

Vrejlev-Hæstrup Centralskole var resultatet af en stor skolestruktursreform i 1967, hvor den nye skole i Poulstrup afløste Lund skole i Harken, Bastholm skole, Poulstrup skole med to afdelinger, Høgsted skole, Guldager skole, Gunderup skole og Rønnovsholm skole. Dengang hed kommunen stadig Vrejlev-Hæstrup kommune, så sognerådet besluttede altså at nedlægge samtlige af de små skoler og bygge en helt ny skole i Poulstrup, med skolebygninger, lærerboliger, pedelbolig og inspektørbolig. De lukkede skoler blev faktisk solgt så godt, at man kunne få den nye skole helt gratis. Vrejlev-Hæstrup kommune bestod indtil den store kommunesammenlægning i 1970, hvor man kom med i Hjørring kommune.

Det gratis skoletilbud for lokalområdet er fremover folkeskolen i Tårs Skole, hvor der bliver rigtig gode muligheder for at eleverne kan udvide og styrke det sociale, da de får flere jævnaldrene klassekammerater, og Tårs Skole har stor fokus på fagligheden med linjefagsuddannede lærere. De fleste af Vrejlev-Hæstrup Skoles lærere og pædagoger fortsætter i øvrigt deres ansættelse på Tårs Skole, hvortil der kører skolebus hver skoledag året rundt.

Tak til elever, forældre og lærere for et rigtig godt samarbejde. Vi glæder os til at se Jer på Tårs Skole efter sommerferien.

Ulla Sørensen den 22-06-2015

Forældrebrev - ang. bus fra Børne- og Undervisningsforvaltningen.

Ulla Sørensen den 17-06-2015

BUSKORT

Elever der er berettiget til buskort vil først få disse udleveret i uge 33.

De første skoledage efter sommerferien skal eleverne blot sige til buschaufføren at
    ”mit skolekort er på vej”.

De nye busplaner (ruter og tidspunkter) til skoleåret 2015/2016, kan ses på følgende links pr. den 26/6-2015:

Følgende ruter kører i Tårs skoledistrikt:

78 Tversted-Bindslev-Sindal-Astrup-Hjørring- Tårs-Østervrå-Sæby
    830 Harken-Guldager-Tollestrup-Poulstrup-Tårs
    831 Morrild-Krogsholt-Tranget-Hjabelundsvej-Harpsøvej-Tårs
    832 Horsevadvej-Lørslev-Ilbro-Sæsing-Tårs

Afstandskriterier:
    0.-3. klasse: over 2,5 km
    4.-6. klasse: over 6,0 km
    7.-9. klasse: over 7,0 km

Henrik Hansen den 02-06-2015
    GRATIS BØGER I SKOLEFERIEN