Alle Vrejlev-Hæstrup elever besøger Tårs Skole

Elever og lærere fra Vrejlev-Hæstrup glæder sig til at besøge Tårs Skole. Elever og lærere fra Vrejlev-Hæstrup glæder sig til at besøge Tårs Skole.
I løbet af april måned arrangeres der spændende besøgsdage på Tårs Skole, for alle Vrejlev-Hæstrup Skoles elever. Formålet med dagene er at give et indtryk af dagligdagen på den flotte Tårs Skole, og skabe sociale relationer på tværs, inden eleverne fra Vrejlev-Hæstrup, starter på folkeskolen i Tårs efter sommerferien. Elever og lærere på begge skolerne glæder sig til besøgene. Det faglige og pædagogiske indhold af dagene er planlagt i et samarbejde mellem klassernes lærere og pædagoger.

Vrejlev-Hæstrup eleverne i fase 1 (0.-3. klasse) besøger Tårs Skole fredag d. 17/4 og mandag d. 27/4
Vrejlev-Hæstrup eleverne i fase 2 (4.-6. klasse) besøger Tårs Skole torsdag d. 16/4 og tirsdag d. 28/4

Der kører bus til og fra Vrejlev-Hæstrup Skole, og klassernes kendte voksne følger selvfølgelig med eleverne på dagen. Eleverne møder som normalt kl. 8.00 - selve besøgsdagen er fra kl. 8.45-12.35, derudover følges elevernes almindelige skema.

Henrik Jensen den 24-04-2015
    MOBILSITE TIL FORÆLDREINTRA SKIFTER UDSEENDE - DOWNLOAD NY APP FRA 4. MAJ

I disse dage får mobilsitet til ForældreIntra en opgradering, som forberedelse til lancering af en ny app til ForældreIntra. Appen er gratis og bliver tilgængelig fra mandag den 4. maj. Den indeholder flere efterspurgte funktioner, bl.a. fortæller en straks-notifikation hver gang, der er nyt. Appen er let at gå til og kan fx gemme brugernavn og password. Desuden giver appen en fælles, samlet indgang for forældre med børn i forskellige skoler.

Den nye officielle app til ForældreIntra kommer til iOS og Android og kan downloades fra den 4. maj fra Apples Appstore og Google Play.
    Henrik Jensen den 10-04-2015
    TILMELDING TIL FRIVILLIG UNDERVISNING (FU)

Byrådet har besluttet, at frivillig undervisning pr. 1/8 2015 vil være med forældrebetaling på kr. 463,- pr. md.

FU-frivillig undervisning er for 0. til 3.klasse.
    Frivillig undervisning foregår på skoledage mandag-fredag fra skoledagen slutter kl. 14.00 og frem til 15.30, hvor fritidsordningerne (FO) åbner.
    Der vil blive udfærdiget serviceinformation for FU-frivillig undervisning.

Alle 0. til 3.klasse der vil benytte  en plads pr. 1/8 2015 skal selv aktivt tilmelde barn/børn på nedenstående link

Pladsanvisningen
    Børne- og undervisningsforvaltningen
    Michael Rene Jensen den 09-03-2015
    PRESSEMEDDELELSE

Hermed sender jeg pressemeddelelse vedrørende de fremtidige skoledistriktsledere og områdeledere i Hjørring Kommune.

Michael Jensen
    Skoledistriktsleder
    Tårs Skole
    Henrik Hansen den 22-01-2015
    DE NATIONALE TEST, SKOLEÅRET 2014-15

Nu nærmer tiden sig for De nationale test. Den obligatoriske testperiode for alle folkeskoler er fra den 19. januar til den 30. april 2015. De nationale test er et værktøj til den løbende evaluering i folkeskolen. Testene er et pædagogisk redskab til lærerne, og de kan bidrage til den videre tilrettelæggelse af undervisningen. Eleverne i folkeskolen skal igennem deres skoletid gennemføre 10 obligatoriske nationale test inden for forskellige fag. De nationale test tester elevernes kundskaber og færdigheder og giver dermed lærerne et indblik i den enkelte elevs niveau. På baggrund af testresultaterne kan lærerne målrette undervisningen til den enkelte elev, og i højere grad arbejde med undervisningsdifferentiering. De nationale test er: 1. it-baserede – eleverne besvarer testene på en computer. 2. selvscorende – lærerne skal ikke selv rette testene, men får leveret resultaterne. 3. adaptive – testene tilpasser sig den enkelte elevs niveau undervejs i testforløbet.

Der findes ti obligatoriske nationale test i fagene matematik, engelsk, geografi, biologi, fysik/kemi og dansk, læsning. Derudover findes også to frivillige test i dansk som andetsprog. Oversigten herunder viser, på hvilke klassetrin og i hvilke fag de obligatoriske test skal gennemføres.

Fag og klassetrin:
    Dansk, læsning 2., 4., 6. og 8. klasse.
    Matematik   3. og 6. klasse
    Engelsk   7. klasse
    Geografi   8. klasse
    Biologi   8. klasse